Recreatiepark Westerkwartier is voor het hele gezin

Op bijna alle velden zijn speeltoestellen. U kinderen vermaken zich kosteloos, terwijl u ze in het zicht heeft. Heerlijk zorgeloos genieten van uw vakantie! Ook kunt u zelf in beweging blijven met de bewegingstoestellen die aanwezig zijn. Deze zijn er voor zowel jong als oud.

Daarnaast zijn al uw sanitair voorzieningen aanwezig. In de zomer kunt u altijd gebruik maken van twee toiletgebouwen. Hier zijn toiletten, douches en wastafels aanwezig. U kunt hier ook overdekt afwassen en er is een uitstort plaats voor chemische toiletten.

Er zijn nog plaatsen vrij!

Recreatiepark Westerkwartier is een gezellige familiecamping in Groningen. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt direct een jaarplaats of een toeristische kampeerplek reserveren. Wij hanteren, afhankelijk van het seizoen, verschillende tarieven. Wacht niet langer en kom de magie van de gezelligste camping van Groningen meemaken!

Recreatiepark Westerkwartier

Recreatiepark Westerkwartier in Groningen is een gezellige familiecamping om te kamperen in Niebert, Groningen. Wij hebben seizoen-en of toeristische plaatsen voor toercaravans, campers, en tenten en ook jaarplaatsen voor stacaravans en chalets.

Contact

Recreatiepark Westerkwartier
Roordaweg 3A | 9365 PN Niebert
Tel. 06 48409441
Stuur ons een mail
www.recreatiepark-westerkwartier.nl

Volg ons

Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2023 Recreatiepark Westerkwartier | Vormgeving en realisatie Reclamebureau RAM