Boek direct een safaritent

 

Op zoek naar een kindvriendelijke camping; huur dan een safaritent op Recreatiepark Westerkwartier

Recreatiepark Westerkwartier is een kleinschalige en overzichtelijke camping. Verdeeld over het terrein zijn diverse speeltoestellen, waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Ook staat er tafeltennistafel voor een sportief potje pingpong. Erg fijn voor ouders om zo hun spelende kinderen in de gaten te kunnen houden. Tijdens de bouwvak worden er samen met de vaste gasten op de camping dagelijks leuke activiteiten voor groot en klein georganiseerd, zoals knutselen, playbackshow, zeepvoetbal en levend ganzenbord. Sinds 2011 staan er een zestal sporttoestellen opgesteld om de sportieve mensen van dienst te zijn. Voor veel gasten een welkome aanvulling op de dagelijkse wandeling.

Kamperen wordt steeds luxer, zo ook de safaritenten van Vodatent. Zo kun je op Recreatiepark Westerkwartier een 6 persoons safaritent huren met een eigen toilet en in de tent en koud en warm water in het keukenblok. Om te douchen ga je nog wel naar het toiletgebouw. Maar wat is er nu fijner om ’s nachts je tent niet meer te hoeven verlaten.

Nieuw in 2021 zijn drie 4 persoons safaritenten met een complete natte ruimte d.w.z. toilet, wasbak en douche. Al onze tenten zijn voorzien van een inductiekookplaat die wordt gevoed met groene stroom die hier op de camping wordt opgewekt.

Bijkomende kosten:

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten worden afgerekend bij aankomst op de camping. Verplichte bijkomende kosten zijn:

  • Toeslag van €  3,- p.p.p.n.
  • Borg van € 50,- per accommodatie
  • Lakenpakket € 8,- p.p.

Optionele bijkomende kosten zijn:

  • Huisdier € 5,- p.n. max. 2
  • Kinderstoel + campingbedje € 2,- p.n.

Volg ons

#recreatiepark-westerkwartier

Recreatiepark Westerkwartier

Recreatiepark Westerkwartier in Groningen is een gezellige familiecamping om te kamperen in Niebert, Groningen. Wij hebben seizoen-en of toeristische plaatsen voor toercaravans, campers, en tenten en ook jaarplaatsen voor stacaravans en chalets.

Contact

Recreatiepark Westerkwartier
Roordaweg 3A | 9365 PN Niebert
Tel. 06 48409441
Stuur ons een mail
www.recreatiepark-westerkwartier.nl

Volg ons

Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2023 Recreatiepark Westerkwartier | Vormgeving en realisatie Reclamebureau RAM