Boek direct een safaritent

Een safaritent huren op Recreatiepark Westerkwartier

Op zoek naar een gevarieerde camping in Groningen? Recreatiepark Westerkwartier biedt vele mogelijkheden. Voor de kinderen zijn er voldoende speeltoestellen verspreid over de camping. Daarnaast kunnen zij zich vermaken bij de tafeltennistafel met een potje tafeltennis. Wil je liever iets actiefs doen tijdens je vakantie? Dan kun je terecht bij de verschillende bewegingstoestellen op de camping. Daarnaast beschikt de camping over een buitenzwembad en een recreatieplas, ideaal om lekker af te koelen op een warme zomerdag.

Ook de omgeving is perfect voor de actieve vakantieganger. Trek je wandelschoenen aan en ga voor een prachtige wandeling in het naastgelegen natuurgebied “De Oude Riet”. Of pak je fiets en gebruik één van de vele fietsroutes door de omgeving. Ook voor de visliefhebbers is er van alles te beleven. Zij kunnen hun hart ophalen bij de twee forelvisvijvers in de buurt van de camping. Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie zijn aanwezig op en rond deze fijne camping. Recreatiepark Westerkwartier biedt voor ieder wat wils.

Onze safaritenten

Kamperen wordt steeds luxer, zo ook de safaritenten van Vodatent. Zo kun je op Recreatiepark Westerkwartier een safaritent huren met een eigen toilet in de tent en koud en warm water in het keukenblok. Om te douchen ga je nog wel naar het toiletgebouw. Maar wat is er nu fijner om ’s nachts je tent niet meer te hoeven verlaten.

Op zoek naar een kindvriendelijke camping; huur dan een safaritent op Recreatiepark Westerkwartier

Recreatiepark Westerkwartier is een kleinschalige en overzichtelijke camping. Verdeeld over het terrein zijn diverse speeltoestellen, waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Ook staat er tafeltennistafel voor een sportief potje pingpong. Erg fijn voor ouders om zo hun spelende kinderen in de gaten te kunnen houden. Tijdens de bouwvak worden er samen met de vaste gasten op de camping dagelijks leuke activiteiten voor groot en klein georganiseerd, zoals knutselen, playbackshow, zeepvoetbal en levend ganzenbord. Sinds 2011 staan er een zestal sporttoestellen opgesteld om de sportieve mensen van dienst te zijn. Voor veel gasten een welkome aanvulling op de dagelijkse wandeling.

Waterplezier op Recreatiepark Westerkwartier

Ook tijdens de warme zomerdagen is het goed uit te houden voor jong en oud op Recreatiepark Westerkwartier. Op de camping is een recreatieplas met een zandstrand en ligweide aanwezig. Hier kun je heerlijk afkoelen in het water of juist bruin worden op het strand.

Dus op zoek naar een camping met een grote variatie aan activiteiten en faciliteiten in de buurt van Groningen, dan is Recreatiepark Westerkwartier zeker iets voor jullie!

Bijkomende kosten:

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten worden afgerekend bij aankomst op de camping. Verplichte bijkomende kosten zijn:

  • Toeslag van €  3,- p.p.p.n.
  • Borg van € 50,- per accommodatie

Optionele bijkomende kosten zijn:

  • Lakenpakket € 8,- p.p.
  • Huisdier € 5,- p.n. max. 2
  • Kinderstoel + campingbedje € 2,- p.n.

Volg ons

#recreatiepark-westerkwartier

Recreatiepark Westerkwartier

Recreatiepark Westerkwartier in Groningen is een gezellige familiecamping om te kamperen in Niebert, Groningen. Wij hebben seizoen-en of toeristische plaatsen voor toercaravans, campers, en tenten en ook jaarplaatsen voor stacaravans en chalets.

Contact

Recreatiepark Westerkwartier
Roordaweg 3A | 9365 PN Niebert
Tel. 06 48409441
Stuur ons een mail
www.recreatiepark-westerkwartier.nl

Volg ons

Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2019 Recreatiepark Westerkwartier | Vormgeving en realisatie Reclamebureau RAM