Animatie met de leukste activiteiten!

Animatie maakt de vakantie nog leuker! Kies daarom voor een camping met uitgebreide animatie voor kinderen. Naast waterplezier, speeltoestellen, kantine en snackbar is er de Eendenclub aanwezig om het samen met u en uw kinderen de vakantie zo leuk mogelijk te maken. Talloze activiteiten staan op het programma van Recreatiepark Westerkwartier in Groningen.

Begin de ochtend met een skippybal race. Na deze overwinning lekker lunchen, om vervolgens om 14:00 uur door naar de vossenjacht! Ga op zoek naar alle vossen, een echte speurtocht. In de avond is er dan tijd voor het theaterfeest. Een voorbeeld van een dag op Recreatiepark Westerkwartier. Buiten speel spellen, knutselen en bingo komen ook regelmatig langs in onze programma’s. Maar natuurlijk hebben wij ook activiteiten bij het water. Genoeg keuze en gezelligheid! Voor nog meer informatie, vul het contactformulier in!

 

Er zijn nog plaatsen vrij!

Recreatiepark Westerkwartier is een gezellige familiecamping in Groningen. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt direct een jaarplaats of een toeristische kampeerplek reserveren. Wij hanteren, afhankelijk van het seizoen, verschillende tarieven. Wacht niet langer en kom de magie van de gezelligste camping van Groningen meemaken!

Recreatiepark Westerkwartier

Recreatiepark Westerkwartier in Groningen is een gezellige familiecamping om te kamperen in Niebert, Groningen. Wij hebben seizoen-en of toeristische plaatsen voor toercaravans, campers, en tenten en ook jaarplaatsen voor stacaravans en chalets.

Contact

Recreatiepark Westerkwartier
Roordaweg 3A | 9365 PN Niebert
Tel. 06 48409441
Stuur ons een mail
www.recreatiepark-westerkwartier.nl

Volg ons

Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Recreatiepark Westerkwartier | Vormgeving en realisatie Reclamebureau RAM