Gezellige familiecamping in Groningen

Recreatiepark Westerkwartier in Groningen is een gezellige familiecamping om te kamperen in Niebert, Groningen. Wij hebben jaarplaatsen voor stacaravans en chalets. Daarnaast hebben wij seizoen– en of toeristische plaatsen voor toercaravans, campers, en tenten. In de omgeving van Recreatiepark Westerkwartier is altijd veel te doen. Leuke activiteiten zoals winkelen en vissen. Wilt u er op uit? Dat kan, met prachtige en rustgevende wandel- en fietstochten in de nabije omgeving of een dagje naar de Waddeneilanden. Kortom, voor de beste camping in Groningen moet u bij Recreatiepark Westerkwartier te Niebert Groningen zijn!

Kindercamping met de Eendenclub animatie

Blijft u toch liever op de camping zelf? Dat kan altijd, onze camping is namelijk voorzien van alle benodigde faciliteiten. Tijdens de schoolvakanties is er een animatie team aanwezig met leuke spelletjes. Die u, samen met uw kinderen, begeleiden bij het knutselen, playbacken, zeepvoetbal en/of levend ganzenbord. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld van een mooi boek genieten op uw ruime staplaats.

IMGP2428
recreatiepark_westerkwartier_spelen2
camping 2012 2 063

Er zijn nog plaatsen vrij!

Recreatiepark Westerkwartier is een gezellige familiecamping in Groningen. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt direct een jaarplaats of een toeristische kampeerplek reserveren. Wij hanteren, afhankelijk van het seizoen, verschillende tarieven. Wacht niet langer en kom de magie van de gezelligste camping van Groningen meemaken!

Recreatiepark Westerkwartier

Recreatiepark Westerkwartier in Groningen is een gezellige familiecamping om te kamperen in Niebert, Groningen. Wij hebben seizoen-en of toeristische plaatsen voor toercaravans, campers, en tenten en ook jaarplaatsen voor stacaravans en chalets.

Contact

Recreatiepark Westerkwartier
Roordaweg 3A | 9365 PN Niebert
Tel. 06 48409441
Stuur ons een mail
www.recreatiepark-westerkwartier.nl

Volg ons

Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Recreatiepark Westerkwartier | Vormgeving en realisatie Reclamebureau RAM