Heerlijk zorgeloos genieten van uw vakantie!

Op camping Recreatiepark Westerkwartier hebben wij ruim 7 hectare tot onze beschikking, waarop wij  133 ruime jaarplaatsen hebben. Al deze jaarplaatsen hebben een wateraansluiting, elektra (16 ampère), riolering en bij 45 plaatsen op de nieuwe uitbreiding zijn ook voorzien van gasaansluiting. Elke jaarplaats heeft meer dan genoeg ruimte om uw auto te parkeren. Onze jaarplaatsen zijn verder bijna vrij in aanleg (in overleg).

Faciliteiten

Recreatiepark Westerkwartier heeft vele faciliteiten. Zo zijn er op de meeste velden speeltoestellen voor kinderen. Zonder uw kinderen uit het oog te verliezen kunnen zij het hele jaar door lekker buitenspelen bij onze jaarplaatsen. Wanneer u zelf ook even wilt bewegen is er een serie van zes bewegingstoestellen voor jong en voor oud.

Gebouwen

Op ons terrein hebben wij twee toiletgebouwen waar u in de zomer altijd gebruik van kan maken. Hier vindt u douches, toiletten en wastafels. Wanneer u wilt afwassen hebben wij hier ook overdekte voorzieningen voor. Daarnaast hebben wij nog een uitstort voor chemische toiletten en de mogelijkheid om te wassen en drogen.
Elk moment van het jaar heeft u bij onze jaarplaatsen alle voorzieningen die u nodig zou kunnen hebben.

Bekijk de plattegrond van de camping.

Akkerhoeve 10 Zuid
screen_4346726e1cb22314_1464375676000
IMGP3049

Er zijn nog plaatsen vrij!

Recreatiepark Westerkwartier is een gezellige familiecamping in Groningen. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt direct een jaarplaats of een toeristische kampeerplek reserveren. Wij hanteren, afhankelijk van het seizoen, verschillende tarieven. Wacht niet langer en kom de magie van de gezelligste camping van Groningen meemaken!

Recreatiepark Westerkwartier

Recreatiepark Westerkwartier in Groningen is een gezellige familiecamping om te kamperen in Niebert, Groningen. Wij hebben seizoen-en of toeristische plaatsen voor toercaravans, campers, en tenten en ook jaarplaatsen voor stacaravans en chalets.

Contact

Recreatiepark Westerkwartier
Roordaweg 3A | 9365 PN Niebert
Tel. 06 48409441
Stuur ons een mail
www.recreatiepark-westerkwartier.nl

Volg ons

Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Recreatiepark Westerkwartier | Vormgeving en realisatie Reclamebureau RAM