Blijf in beweging!

Recreatiepark Westerkwartier beschikt over een set van zes bewegingstoestellen, die zijn buiten op een van de velden geplaatst.

Deze zijn eigenlijk speciaal ontwikkeld voor gebruik door senioren maar iedereen kan hier gebruik van maken om zo tijdens de vakantie fit blijven.

De toestellen kunnen met twee personen tegelijk worden gebruikt, waardoor het gebruik van de toestellen, naast de beweging ook een sociaal aspect heeft.

De gebruikers handleiding zit met een metalen plaatje op de toestellen.

Er zijn nog plaatsen vrij!

Recreatiepark Westerkwartier is een gezellige familiecamping in Groningen. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt direct een jaarplaats of een toeristische kampeerplek reserveren. Wij hanteren, afhankelijk van het seizoen, verschillende tarieven. Wacht niet langer en kom de magie van de gezelligste camping van Groningen meemaken!

Recreatiepark Westerkwartier

Recreatiepark Westerkwartier in Groningen is een gezellige familiecamping om te kamperen in Niebert, Groningen. Wij hebben seizoen-en of toeristische plaatsen voor toercaravans, campers, en tenten en ook jaarplaatsen voor stacaravans en chalets.

Contact

Recreatiepark Westerkwartier
Roordaweg 3A | 9365 PN Niebert
Tel. 06 48409441
Stuur ons een mail
www.recreatiepark-westerkwartier.nl

Volg ons

Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Recreatiepark Westerkwartier | Vormgeving en realisatie Reclamebureau RAM