Relaxed kamperen! 4 of 6 persoons luxe tenten

Met een vloeroppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter en stahoogte in de hele tenten, heb je aan ruimte geen gebrek. De voorkant van de tenten kunnen in zijn geheel open, met mooi weer is dit erg prettig. Achter in de tenten zijn twee slaapcabines. In de 6 persoons tenten één slaapcabine waar twee stapelbedden in staan en in de andere slaapcabine een tweepersoonsbed. In de 4 persoons tenten staat in één slaapcabine een stapelbed in staat en in de andere slaapcabine een tweepersoonsbed.

Koken en slapen in een safaritent voor 4 of 6 personen

In de safaritenten is een keukenblok aanwezig met koud en warm water. En een inductiekookplaat die gevoed wordt met onze eigen groene stroom.    In de keukenkastjes vind je servies en alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen koken.

Een belangrijk kenmerk van onze safaritenten is de luifel waardoor je ook bij wat minder weer toch lekker buiten kunt zitten. Onder de luifel staat een lounge set met een lage zit en in het woongedeelte een hoge tafel met stoelen die allemaal makkelijk verplaatst kunnen worden.

Inventaris van een safaritent voor 4 of 6 personen

Er zijn eigen toiletten in de safaritenten en in de 4 persoons tenten zijn  ook voorzien van een eigen douche cabine. Ook is er elektriciteit en er is verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel. Verder is er een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en is er een kacheltje aanwezig.

Uiteraard zijn er standaard kussens en dekbedden aanwezig in de safaritenten. Een lakenpakket moet verplicht worden bijgeboekt voor € 8,- per persoon. Tevens bestaat de mogelijkheid om een babypakket (kinderstoel + campingbedje) bij te boeken voor € 2,- per set per nacht. Huisdieren zijn toegestaan. Het tarief voor een huisdier is € 5,- per nacht.

Op de dag van aankomst staat onze tent vanaf 15:00 uur klaar en kun je inchecken in de kantine. Op de vertrek dag dien je de tent voor 10:00 uur te verlaten en uit te checken bij de kantine.

Er zijn nog plaatsen vrij!

Recreatiepark Westerkwartier is een gezellige familiecamping in Groningen. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt direct een jaarplaats of een toeristische kampeerplek reserveren. Wij hanteren, afhankelijk van het seizoen, verschillende tarieven. Wacht niet langer en kom de magie van de gezelligste camping van Groningen meemaken!

Recreatiepark Westerkwartier

Recreatiepark Westerkwartier in Groningen is een gezellige familiecamping om te kamperen in Niebert, Groningen. Wij hebben seizoen-en of toeristische plaatsen voor toercaravans, campers, en tenten en ook jaarplaatsen voor stacaravans en chalets.

Contact

Recreatiepark Westerkwartier
Roordaweg 3A | 9365 PN Niebert
Tel. 06 48409441
Stuur ons een mail
www.recreatiepark-westerkwartier.nl

Volg ons

Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Recreatiepark Westerkwartier | Vormgeving en realisatie Reclamebureau RAM